Budolfsen Kjoler, Mørkholtvej 101, 7080 Børkop, CVR-nr.: 35914803, Tlf.: 21950020

Brudeblog

March 25, 2016

Inden jeg snakker mere forretning, vil jeg starte helt fra begyndelsen - for hvis ikke jeg var blevet kommende brud, var alt det her aldrig sket. Næste indlæg er derfor til dem, der har lyst til at høre en sød beretning om et frieri i kærlighedens by Paris.  

Fortællingen starter i november 2013, hvor jeg sammen med min kæreste Peter tog på en forlænget weekend til Paris.  Han var så sød at overraske mig med denne lille rejse, for at vi kunne nå lidt romantik og tosomhed, inden jeg i januar var sat til at skulle føde vores kommende søn. 

Paris var meget grå, regnfuld og ekstrem kold de dage, hvor vi var der og jeg var efterhånden ved at være stor, rund og med begyndende bækkensmerter, men d. 22. november glemte jeg pludselig alt om dårligt vejr, kulde og ondt i kroppen. 

Peter havde foreslået, at vi inden et cafébesøg lige skulle smutte over på en af de mange broer over Seinen og se, hvad der egentlig var, der prydede deres gelænder. Vi havde set de...

March 25, 2016

Kære læser

Når nu man har så meget at fortælle og måske ligefrem også nogle erfaringer eller gode råd som andre vil kunne have glæde - hvorfor så ikke prøve at blogge om det?

Jeg har i hvert fald lyst til at give det en chance og så må jeg jo finde ud af hen ad vejen, om det er noget jeg kan finde ud af. Alt det vi har gang i og hele rejsen fra brud til brudebutik har været "learning by doing", så mon ikke det kan lade sig gøre også at blive blogger. Vi får se!

 

Jeg vil fortælle lidt om, hvordan det gik til, at jeg som helt almindelig pædagog, med et helt almindeligt familieliv og hvad dertil hører, flyttede på landet og blev selvstændig erhvervsdrivende med et lille showroom til salg af brude- konfirmations- og dåbskjoler.

Men hvorfor skulle det være interessant at læse om?

Fordi jeg tror, at der er en del derude, som også går med en drøm om at starte noget lignende - blive selvstændig, men måske ikke har fundet modet endnu eller ikke lige ved, hvordan de første skridt skal tages. 

Det v...

Please reload

Featured Posts
Seneste indlæg

March 25, 2016

Please reload

Søg på tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Følg os - det gør en forskel
  • Facebook App Icon