Budolfsen Kjoler, Mørkholtvej 101, 7080 Børkop, CVR-nr.: 35914803, Tlf.: 21950020

Fra brud til brudebutik - del 1

March 25, 2016

Kære læser

Når nu man har så meget at fortælle og måske ligefrem også nogle erfaringer eller gode råd som andre vil kunne have glæde - hvorfor så ikke prøve at blogge om det?

Jeg har i hvert fald lyst til at give det en chance og så må jeg jo finde ud af hen ad vejen, om det er noget jeg kan finde ud af. Alt det vi har gang i og hele rejsen fra brud til brudebutik har været "learning by doing", så mon ikke det kan lade sig gøre også at blive blogger. Vi får se!

 

Jeg vil fortælle lidt om, hvordan det gik til, at jeg som helt almindelig pædagog, med et helt almindeligt familieliv og hvad dertil hører, flyttede på landet og blev selvstændig erhvervsdrivende med et lille showroom til salg af brude- konfirmations- og dåbskjoler.

Men hvorfor skulle det være interessant at læse om?

Fordi jeg tror, at der er en del derude, som også går med en drøm om at starte noget lignende - blive selvstændig, men måske ikke har fundet modet endnu eller ikke lige ved, hvordan de første skridt skal tages. 

Det vidste vi bestemt heller ikke, og set i bakspejlet var der helt sikkert ting, som vi ville have gjort anderledes.
Jeg tror, at det vigtigste overhovedet er at stole på sin egen intuition og turde hoppe ud i tingene uden for mange bekymringer.  

Der er også rigtigt meget hjælp at hente på nettet, og de fleste kommuner har rådgivning, som kan være guld værd for nybegyndere.

Sidst men ikke mindst har dét at tale om idéer og planer med alle mulige mennesker, sige tingene højt, gjort mig endnu mere sikker på, hvad der føltes rigtigt! Mange gode råd bliver givet i sådan en proces og mange af dem kan selvfølgelig være værd at lytte til, men i sidste ende er det én selv der skal blive skarp på sit koncept og hvile i overbevisningen om, at man har gang i noget helt rigtigt. 

Jeg kan love jer så meget, at når først man hopper ud i det, så er det vildt spændende - og det på en måde, hvor man på trods af et travlt familieliv mærker en dejlig og positiv energi, der gør det svært at afslutte dagen og komme i seng til tiden. Så mit første lille husråd vil være at have en blok og kuglepen liggende på natbordet, så idéerne kan grifles ned på alle tidspunkter af døgnet og søvnen kan få lov til at indtræffe og sørge for at du også er den samme person næste dag :-) 

Jeg skylder jer også at fortælle, at jeg aldrig ville have hoppet ud i dette projekt uden min mand. Man har helt sikkert brug for en samarbejdspartner. Hvis ikke direkte - så indirekte. Forstået på den måde at ens livsledsager skal bakke fuldstændig op om projektet og tro på det. For det kræver rigtig meget tid og hvis ikke man begge er involveret i foretagenet så kræver det en utrolig forstående og rummelig partner. Jeg er glad for at det i vores tilfælde er en fælles drøm og et helt igennem fælles projekt, hvor det har været meget naturligt, hvem der tog sig af hvad i forhold til hvilke kompetencer og interesser vi hver især besider. Det kan være utrolig givende i et forhold på den måde at få noget så spændende tilfælles. 

 

Der kommer også flere gode råd i forbindelse med det at starte forretning, så følg endeligt med. 

Mvh Gitte Budolfsen


 

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

March 25, 2016

Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook App Icon
  • Twitter App Icon
  • Google+ App Icon